Valósághű üvegtető hatás

By 2019-10-23 Egyéb No Comments

Megérkezett az első tökéletes üvegtető hatású karosszériavédő fólia.

Abban mindannyian egyet értünk,hogy a fekete tető sportos megjelenést kölcsönöz autónknak miközben az eleganciát is kiemeli. Korábban sajnos kompromisszumot kellett kötnünk ha erre a célra választottunk fóliát, ugyanis a PVC autócsomagoló fóliák hajlamosak voltak a narancsbőrösödésre így közel sem voltak üvegtető hatásúak.

Skyfol PPF Nano Black megjelenésével sikerült elérni a tökéletes üvegszerű hatást és a tiszta tükörképet.

A Skyfol PPF Nano Black egy speciális bevonattal készült, színezett, karosszériavédő fólia, amely tükörfényes fekete hatást biztosít. A speciális bevonat azt eredményezi, hogy a fólia ellenáll a normál szennyeződéseknek. Megvédi a karosszéria felületét a kisebb kőfelverődésektől, a felszíni karcolásoktól, az autómosó kefék okozta sérülésektől és más hasonló hatásoktól.

mirrorblackaloldalbelsokep_1

A felületi bevonat különleges szerkezete teszi lehetővé, hogy vissza rendeződjön az eredeti állapotára a fólia. Fontos azonban, hogy komolyabb mechanikai behatások már áthatolnak ezen a felületi bevonaton és nem fognak eltűnni, de a mindennapi használat és tisztítás során keletkező kopás a fólia felületén nem jelentkezik.

Mivel vízlepergető tulajdonsággal is rendelkezik szinte azonos tisztíthatósággal rendelkezik mint a kerámia bevonatok.

A Skyfol PPF Nano Black a létező legjobb fólia megoldás, amennyiben fekete üvegtető hatást szeretne elérni.