Mi a teendő, ha nincs műbizonylata az autójához tartozó Skyfol fóliához

By 2020-05-10 Egyéb No Comments

Használt autót vásárolt, de az előző tulajdonos nem adta át a műbizonylatot?  Esetleg Ön nem találja eddig meglévő példányát? Önnek ez sok problémát jelenthet, hiszen a rendőr leszedetheti, a vizsgabiztos pedig nem engedi át az autót a műszakin.

Nem kell aggódnia, mert van megoldás! Pótlólagos műbizonylat küldéséhez szükségünk van képekre a fóliázott ablakokról. Kérjük, a képeket úgy készítse el, hogy jól láthatóak legyenek rajta az engedélyszámok (a fólia és az üveg között található kisméretű [1,3 cm x 2,2 cm-es] matrica) valamint, hogy mely ablakokról készültek. Illetve egy képre, amin látszik az autó rendszáma, lehetőleg hátulról fotózva.

A pótlás díja jelenleg 5000,- Ft melyet utánvéttel kell a futárnak megfizetnie a szállítási és utánvét kezelési költséggel egyetemben. Az utánvét kezelési költség valamint a szállítási díj összesen 1300,- Ft. A futáros kiszállítás helyett kérheti a műbizonylat személyes átvételét is amennyiben be tud fáradni budapesti irodánkba. Ez esetben természetesen csak a pótlás díját kérjük el Öntől.

Kérjük, a képeket az  info@skyfol.com e-mail címünkre küldje, és mi 1-2 munkanapon belül segítünk a műbizonylat pótlásában!