Ha fontos a belátásvédelem

By 2020-04-16 Egyéb No Comments

Mi az elsődleges oka az autófeltöréseknek? Az, hogy belátnak az üvegeken keresztül, így könnyen felmérik az autó feltörésével járó hasznot. Védje a rakteret a kíváncsi tekintetektől! A SkyFol NR sorozat a tökéletes belátásvédelmi fólia. Ha nem fontos a hővédelem, de stabil belátásvédelmet szeretne elérni, akkor ez a sorozat a leginkább gazdaságos választás.

nr2

A bejövő fény erőteljes csökkentésével sötétíti az üvegeket, ezzel gátolva a szabad betekintést az autó rakterébe. A belátás csökkentésével jelentősen lecsökken az autó feltörésének valószínűsége, mivel nem tudja a rabló a várható nyereséget felmérni.

SkyFol NR autófólia sorozat szerkezetébe épített professzionális UV szűrő rétegnek köszönhetően az egyik legmagasabb értéket biztosítja a fólia iparban, mely tartósan meg is marad.

nr1

A hagyományosnál háromszor tartósabb pigmentekkel gyártott amerikai termék, kristálytiszta ragasztóval. Hosszú távon is megbízhatóan teljesít, nem kell attól tartania, hogy belilul, vagy leválik akár évek múltán a felületről.

Válassza a Skyfol NR-t, a gazdaságos belátásvédelmi fóliát!