Forradalmi technológia

By 2019-11-06 Egyéb No Comments

Gyakran keseríti meg életét nyáron a felforrósodott belső tér autójában? Gyermekei is szenvednek a hőségtől utazás során? Mit szólna egy olyan megoldáshoz amely esztétikailag is jó hatással lenne autójára?

A nyári hőség főként az autóban hátul utazókat viseli meg, mert sok autóban nincs hátsó légbefúvó, így a klíma jótékony hatásából csak keveset éreznek meg. Általában gyermekeink és az idős nagyszülők utaznak hátul, rájuk fokozottan veszélyes lehet a forróság. Kiszáradhatnak egy hosszú út során, az időseket az út végén szinte ki kell támogatni az autóból.

 woman driver cooling herself with blowing from air conditioner in the car

A Skyfol CarbonX autófólia különleges, karbon eljárással készült, ennek köszönhetően az utazás nyugodt és komfortos lesz. A fólia ráadásul nem csúfítja el autójának külsejét, sőt, sokkal esztétikusabb lesz mint egy sok esetben ízléstelen napellenzővel. Az autóüveg fóliázás stílusos megoldás, mindez megfizethető áron.

A CarbonX sorozat gyártása során speciális rétegek segítségével viszik fel a színezést a fólia felületére. Ennek köszönhetően a színezés kiemelkedően tartós, a fakulástól nem kell tartania. A fólián évek múlva sem mutatható ki eltérés az eredeti fényáteresztéshez képest.

Happy kids looking out the car window

Fontos tudni még a Skyfol CarbonX fóliáról, hogy a karbon színezés egyben hővédő tulajdonsággal is felruházza, mindezt fém használata nélkül teszi. Ez a forradalmi technológia egy könnyen telepíthető, de jó hővédelemmel rendelkező autófóliát eredményez.

Egyre többet hallunk a napfény bőrre gyakorolt káros hatásairól, a SkyFol CarbonX sorozat szerkezetébe épített UV szűrő rétegnek köszönhetően az egyik legmagasabb értéket biztosítja a fólia iparban, melyet hosszú évekig garantál.