Egyszerűen a legjobb

By 2020-06-30 Egyéb No Comments

Vigyáz autójára, miközben könnyebben tisztítható lesz, mint fólia nélkül. Egyedülálló prémium megoldás, prémium autókra.

A legjobbat szeretné az autójára? Akkor a Skyfol PPF Nano Opti a tökéletes választás az Ön számára! A Skyfol PPF Nano Opti minden részletében minőséget sugároz, a fólia rugalmas, így tökéletesen felveszi az autó formáját, a ragasztó jól pozícionálható, nem nyúlik meg és nem hagy csíkokat a felületen, a felületi bevonat pedig egyszerre vízlepergető és vegyszerekkel szemben ellenálló.

bloghun2

Tükörfényes megjelenése teljesen észrevehetetlen lesz autóján, fehér autókon sem mutat egy csepp sárga tónust sem. Évek múlva is sárgulás- és foltmentes lesz. Általában a vízlepergető bevonatok nem ellenállóak alkoholokkal szemben, azonban a Skyfol PPF Nano Opti egyike azon kevés fóliáknak, melyek egyszerre szuper hidrofób és vegyszerálló tulajdonságúak. A bevonat további előnye, hogy a felület öngyógyuló, a felületi karcok idővel eltűnnek, mivel a bevonat visszarendeződik eredeti formájára.

Válassza a legjobbat, rendelje meg még ma autójára a Skyfol PPF Nano Optit!