Csökkenti a hűtési és a fűtési költségeket is

By 2019-12-27 Egyéb No Comments

Az alacsony emisszióval rendelkező Skyfol E sorozat célja,hogy a belső térben keletkezett hőt visszaverje, ezáltal csökkenthetőek a fűtési költségek. Emellett nyáron bizonyos mértékben ellenáll a beáramló hőnek, így a hűtési költségek csökkentésében is szerepet játszik.

Legjobban sima egy és kétrétegű üvegeken fejti ki hatását, fejlettebb üvegrendszereken hosszú idő a megtérülése.

Sun with lens flare, vector background.

Lássuk a Skyfol E sorozat legfontosabb tulajdonságait:

  • A különleges fémbevonat segít csökkenteni a kifelé sugárzó fűtési energiát, ezzel csökkentve a téli fűtési költségeket.
  • Erőteljesen csökkenti a nyári energia besugárzást, ezzel megspórolva tetemes hűtési költséget. Segít a meleg és hideg pontok kiegyensúlyozásában, növeli a komfortot.
  • A SkyFol E70 a legvilágosabb hőszigetelő üvegfólia, megőrzi a természetes fényt, ezzel csökkentve a mesterséges fény szükségességét.
  • Magas fényáteresztése miatt alacsony tükrözéssel rendelkezik, ezzel megőrzi az üveg átláthatóságát.
  • Különleges fémezésének köszönhetően alacsony a hőelnyelése, így hatékonyan szűri az energiát, valamint lehetővé teszi valamennyi üvegrendszeren történő biztonságos alkalmazását.
  • A káros UV sugárzás 99%-át kiszűrve védi egészségét és értéktárgyait a fakulástól. Az inorganikus UV elnyelő részecskék hosszú évekig stabilan szűrik a káros sugárzást mindenféle hatékonyság veszteség nélkül.

Ha nincs lágyfém bevonat az üvegen akkor a Skyfol E egy kifejezetten jó alternatíva lehet Önnek is.