Skyfol PPF Nano – A legtartósabb autóvédelem

By 2019-08-08 Egyéb No Comments

Szeretné megóvni autóját a felverődő kavicsoktól? Nem szeretné ha autója fényezése megsérülne egy szándékos rongáló miatt? A vadászat során örülne ha nem jelentenének veszélyt autójára a kiálló ágak, gallyak? Fordult már elő Önnel,hogy szűk kiállón meghúzta autóját?

Paint scratch on car. Insurance company checking car damage

Megtaláltuk Önnek a megoldást. A Skyfol PPF Nano egy láthatatlan karosszériavédő fólia, amely hatékonyan védi autóját a felverődő kavicsoktól, verődő ágaktól és a szándékosan sérülést okozó vandáloktól.  Speciális poliuretán anyagának köszönhetően a fólia elnyeli a felületét érő energiát, ezzel bármely más alkalmazásnál hatékonyabb védelemre képes.

kezdő

A Skyfol PPF Nano rugalmas és kifejezetten ellenálló. Korábban a karosszériavédő fóliák egyik nagy hátránya a sárgulás volt. A Skyfol PPF Nano bevonatolt, így a szennyeződéseknek jól ellenálló, sárgulás mentes karosszériavédő fólia. Rendszerünkben nem használunk sablonokat és részleges védelmet, hanem az egyes elemeket teljes egészében fóliázzuk, ezzel biztosítva a maximális védelmet és az esztétikus megjelenést.

Visiting car dealership. Handsome bearded man is stroking his new car and smiling

Válassza Ön is a Skyfol PPF Nano-t ha  páratlan  védelmet szeretne autójának, mindezt könnyű tisztíthatósággal párosítva.